Wie is Gerrit?

We stellen ons graag aan je voor

Gerrit is een vooruitstrevende molenaar wonend in het hart de Alblasserwaard. Hij is de 4e generatie molenaar en heeft een vrouw Anja en twee kinderen. Direct naast de molen gelegen ligt de winkel van Gerrit en zijn vrouw Anja. Waar Gerrit de molen bemaalt, runt zijn vrouw Anja de streekwinkel. Daarin bieden zij zelf een ruim assortiment goede kwaliteit meelsoorten, bakmixen, pannenkoekenmeel en andere producten voor de ‘zelfbakker’ aan. Dit assortiment wordt aangevuld met producten van de naastgelegen zuivelboerderij van hun buren Jan en Wilma. Deze zuivelboerderij staat bekend om hun kaas, zelfgemaakte boerenschepijs, volle yoghurt en diverse andere zuivelproducten. Drie jaar geleden hebben Gerrit en Anja op het erf van de molen een klein B&B verblijf gebouwd met 1 familiekamer en een tweepersoonskamer. Aan de molen, de winkel en de B&B hebben Gerrit en Anja hun handen vol.

Er zijn twee kinderen, Amber de oudste van 14 die naar de HAVO gaat en niets liever wil dan dierenarts worden en gaan studeren in Utrecht. En de jongste zoon Niels van 9 jaar die hoopt dat hij voor altijd op de molen kan blijven wonen en werken. Hij is gek op de hond Jack, een labrador waarmee hij speelt rondom de molen. Jack is al 6 jaar onderdeel van de familie en geliefd bij de bezoekers van de molen.

Het bedrijf van Gerrit is altijd netjes en opgeruimd omdat er veel gasten het terrein op komen voor de B&B en de streekwinkel. Niet alleen om deze reden staat de molen van Gerrit goed bekend, maar ook omdat Gerrit een trotse Alblasserwaarder is. Hij houdt van de omgeving en doet niets liever dan hierover vertellen op social media en op de website die hij heeft gelanceerd. Het is een echte verhalenverteller en is dan ook erg populair op zijn eigen YouTube kanaal – het leven van een molenaar.

Ontdek onze prachtige regio door in ons brede aanbod een leuke activiteit te boeken!

Ontdek onze prachtige regio!

Start met plannen

Genoeg te doen

In de prachtige Alblasserwaard en Vijfheerenlanden kan jij je hart ophalen! Op mijn website neem ik je mee naar allerlei verschillende activiteiten, plekken én mensen die mijn mooie polders te bieden hebben!

Actief

Horeca

Cultureel

Overnachting

Winkelen

Overig